Events

Heins Skate Shop, Marijn, Skateshop, Skatecontest

Afgaande van onze jarenlange ervaring in het organiseren, jureren en volledig uitwerken van skateboardwedstrijden kunnen wij u een interessant partnership aanbieden om dit te organiseren. Ook voor grotere events, promotionele acties/branding en demonstraties kunnen wij u van dienst zijn.

voor elk wat wil(d)s 😉

BEDRIJFSSPORTDAGEN, FAMILIEDAGEN & GROTE EVENTS

Op dit soort evenementen organiseren we steeds de ‘open workshop’ en trachten we indien dit aan de orde is de “ouder- kind” relatie centraal te zetten. Hierbij schakelen de mama’s en papa’s in als helper waardoor de vertrouwensband wordt versterkt. We demonstreren eerst zelf de opdracht alsook de helpersfunctie.  

Pas wanneer de opdracht door de meeste beoefenaars beheerst wordt, geven we een nieuwe opdracht. Op die manier blijven de oefeningen veilig en krijgen de deelnemers gaandeweg moeilijkere/ meer uitdagende technieken aangeleerd. Wanneer we een te groot niveauverschil opmerken, schakelen we over naar “standenwerk” of “werken in posten”

TEAMBUILDING

Het succes van onze teambuildingsessies is zonder twijfel te wijten aan hun laagdrempeligheid. Door middel van een eenvoudige opbouw kan eenieder succes ervaren op het skateboard. Anderzijds bieden wij voldoende differentiatie aan voor de motorisch sterkere deelnemers. Dit door hen uit te dagen met moeilijkere oefenstof

Op een teambuilding werken wij gedurende 2u intensief met maximaal 15 deelnemers. Wij zorgen voor professionele skateboards voor alle deelnemers, beschermingsmateriaal (pols, knie, elleboog en hoofd) en gaan op zoek naar een geschikt skatepark bij u in de buurt. We zorgen voor een gediplomeerde lesgever die naast zijn skateboard- skills ook beschikt over een pedagogisch diploma (Bachelor in de Lichamelijke Opvoeding).  

Wij beschikken eveneens over een mobiel skatepark waardoor zowat ieder vlak, berijdbaar en verkeersvrij terrein bij u in de buurt kan volstaan om een sessie te organiseren. Gedurende de wintermaanden en op regendagen kunnen wij dit eveneens indoor organiseren op diverse locaties.

VERJAARDAGSFEESTJES (in- &, outdoor)

Regelmatig geven we sessies in het kader van een verjaardagsfeestje. Dit doen we voor groepen tot 25 deelnemers waarbij we gedurende 2u heel intensief werken. Dit kan op een bestaand skatepark bij u in de buurt of bij ons te Kapelle op den Bos. Indien u niet over een nabijgelegen skatepark beschikt kunnen wij dit eveneens op een verkeersvrij terrein of doodlopende straat organiseren met modules uit ons mobiel skatepark. De sessies zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.  

Het succes van onze verjaardags- sessies is zonder twijfel te wijten aan hun laagdrempeligheid. Door middel van een zeer doordachte en eenvoudige opbouw kan eenieder succes ervaren op het skateboard. Anderzijds bieden wij voldoende differentiatie aan de motorisch sterkere deelnemers door hen uit te dagen met moeilijkere oefenvormen.  

Gedurende de wintermaanden of op regenachtige dagen kunnen wij dit eveneens indoor aanbieden. Onze vaste locatie hiervoor is ‘Skatecafé de Toekomst’ te Nederokkerzeel (Kampenhout). Dit gezellige cafeetje met achtergelegen skatepark is uitermate geschikt om een echt feest te houden. Er zijn drankjes, warme hapjes en andere versnaperingen beschikbaar. Gezien de geringe oppervlakte houden wij het deelnemersaantal hier op 15. De skate-hal is bij feestjes niet toegankelijk voor derden. Hierdoor kunnen de deelnemers optimaal oefenen.  

Indien u ervoor kiest om het feestje te laten doorgaan op een bestaand outdoor- skatepark dient u er rekening mee te houden dat dit best op een voormiddag in het weekend kan geschieden. In de namiddag zijn veel skateparken te druk bezocht waardoor ze geen geschikt leerklimaat vormen voor beginners

Heins Skate Shop, Skateshop, workshop, sportdag, schoolactiviteit, skateboardinitiatie

OPENING NIEUW SKATEPARK

Bij de opening van een nieuw skatepark kunnen wij een feestelijke instuif organiseren. Dit gebeurt steeds in samenspraak met de klant waarbij de verschillende opties worden besproken. Ons meest succesvolle concept bestaat uit de 3 onderstaande pijlers, maar in overleg kan hier uiteraard aan gesleuteld worden (upgraden of downsizen):

Workshop

Er wordt een open skateboard- initiatie aangeboden voor iedereen die dit eens wenst uit te proberen. Onze lesgever komt ter plaatse met al het nodige materiaal om maximaal 25 kinderen per sessie te assisteren bij hun eerste stappen op het skate- terrein.  
Op vraag kan de capaciteit worden opgetrokken tot 50 deelnemers door middel van het aanbrengen van een tweede lesgever en een tweede pakket aan materiaal.  
We kiezen best voor de ochtend/ voormiddag omdat het terrein dan meestal nog vrij is van meer ervaren skaters en andere gebruikers

Demonstratie

Het voltallige Hein’s team of een selectie ervan komt ter plaatse met topskaters die op professioneel niveau hun skills laten zien. We kiezen de riders uit op basis van het betreffende terrein opdat de skaters kunnen uitblinken in hun specifieke specialiteit/ discipline.  

"Sensatie en een hoog showgehalte verzekerd!"

Wedstrijd

Skateboard- wedstrijden zijn razend populair, maar spijtig genoeg niet eenvoudig te organiseren indien men dit kwalitatief wenst uit te werken. 

Onder ‘kwalitatief’ verstaan wij dat volgende zaken niet mogen ontbreken. 

 

Gallery