MASSIF

Heins Skate Shop, Marijn, Skateshop, Kappelle op den Bos, MASSIF, skatepark design, inplanting

Maatschappelijk Adviescentrum voor Skateboarden, Skatepark Inplanting en Financiering 

Na jarenlang te hebben gewerkt op zowat alle Vlaamse skateparken, zijn we er rotsvast van overtuigd een meerwaarde te kunnen betekenen bij de inplanting van een nieuw skatepark.

We kennen de verschillende opties, materialen, veel voorkomende fouten en vooral de bouwtechnische gebreken.

 Deze kostbare informatie wensen we dan ook te delen met de beleidsmakers die deze budgetten beheren. Dit om hen te vrijwaren van mogelijke cowboysop de markt en ter bevordering van het Vlaamse skateparklandschap.  

 

Wij leggen contacten met de locale skate- community en richten een skatepark- werkgroep op met de meest gedreven skaters.

 Aan de hand van door hen gegeven input trachten wij de verschillende noden voor het skatepark op te lijsten. Ook zal onze expertise aan bod komen bij het uittekenen van het skatepark. Zo zullen wij er steeds voor zorgen dat het ontwerp geschikt is voor zowel beginners als gevorderden.  

Ons doel bestaat er in om alles wat met skateboarden te maken heeft te verbeteren aan de hand van het delen van onze kennis.

Op de eerste plaats delen we graag onze kennis met de skaters zelf. Want wie over een goede basis beschikt, met het juiste materiaal door logisch en kwalitatief gebouwde skateparken rolt zal nu eenmaal hogere toppen scheren dan zij die in dit alles aan hun lot werden overgelaten…